Days of Thunder blir spill igjen

Bilspillenes Top Gun?

Paramount fortsetter å grave i sitt filmarkiv.

Det amerikanske filmselskapet Paramount bestemte seg i 2008 for å trappe opp sin satsing på spill. Selskapet har et rikt arkiv med filmer å ta av, og har allerede kunngjort et spill basert på musikalen Grease i samarbeid med 505 Games.

Klarer ikke laste video

Neste offer er Days of Thunder fra 1990. I filmen spiller Tom Cruise Cole Trickle, en ung sjåfør som vil delta i det amerikanske NASCAR-løpet. Passende nok har Paramount bestemt seg for å lage et bilspill av filmen.

Spillet byr på tre typer biler basert på sjåfører fra filmen. Accelerator er basert på Russ Wheeler og er rask, men skjør. Regulator er den balanserte bilen og tilhører Cole Trickle. Rowdy Burns' Intimidator er det tyngste kjøretøyet og akselererer tregt, men har høyest topphastighet. Bilene kan justeres ytterligere med forskjellige fasonger, logoer og farger.

Opptil tolv stykker kan konkurrere samtidig over nettet, og i enspillerdelen får vi fire moduser, inkludert standard bilspillmoduser som å kjøre mot klokka, men også en egen ødellegelsemodus hvor det er om å gjøre å forårsake mest mulig skade uten å ende opp som totalvrak selv.

Days of Thunder fikk også et spill da fimen originalt ble sluppet i 1990. Det kom til PC, NES og Game Boy. Det nye spillet slippes på Xbox Live, PlayStation Network, PC og Mac i løpet av sommeren.

Siste fra forsiden