Ken Levine - Ghost Story Games

Bioshock-skaperen sliter visstnok med å få sitt neste spill på beina

Ny reportasje hevder at flere har forlatt Ken Levines spillstudio.

Illustrasjonsbilde hentet fra Bioshock Infinite.
2K

Det var i 2014 at Ken Levine – best kjent for sitt arbeid med Bioshock-serien – gikk i gang med å lage et nytt spill i et nytt studio. Åtte år senere har Ghost Story Games enda ingen ferdige produkter å vise til, og ifølge Bloomberg er utviklerens første spill trolig fortsatt et godt stykke unna.

Ken Levine.
Ghost Story Games

I samtaler med nettstedet melder flere nåværende og tidligere Ghost Story-ansatte om trøblete tider hos utvikleren. De største problemene virker å stamme fra måten Levine styrer skuta, og en hverdag stappet av usikkerhet.

Mye av grunnen skal være at Levine har siste ord på alt, og hver gang han ombestemmer seg så går ukesvis med arbeid i bøtta. Videre holder Ghost Story-eier Take-Two seg unna, så teamet får aldri noen frister å jobbe mot.

Ifølge reportasjen har Ghost Storys første spill, som enda ikke har noe navn, vært gjennom en rekke forskjellige versjoner. Målet var opprinnelig å gi ut spillet i 2017, men for hvert år som går blir lanseringsvinduet forskjøvet.

Etter flere år med uenigheter og mangel på en klar visjon for spillet, har flere av Ghost Storys opprinnelige medlemmer gitt seg. Hvilken stand prosjektet er i nå er uvisst, og hverken Levine eller Take-Two har ønsket å kommentere saken.

Arbeidet med et nytt Bioshock-spill er i gang.
Ifølge rykter er spillet satt til Antarktis på 60-tallet »

Siste fra forsiden