Bioshock til PS3 får slippdato

Nye utfordringer venter

Playstation 3-utgaven av det kritikerroste skytespillet Bioshock har fått slippdato.

For noen måneder siden ble det klart at skytespillet Bioshock skulle ta skrittet over til Playstation 3 i oktober, og nå har utgiver Take-Two spikret en nøyaktig slippdato. Playstation 3-eiere i Europa kan krysse av tjuefjerde oktober på kalenderen.

Velkommen til Rapture.

I Bioshock spiller du en mann som har blitt strandet i Rapture, et mislykket objektivistparadis på bunnen av havet. Målet ditt er å flykte fra byen før den kollapser, men det blir ikke lett å manøvrere blant de mange farene og intrigene som lurer i den fallferdige ruinen.

Bioshock til Playstation 3 vil få et par forbedringer over de tidligere utgavene. Vi får en ny vanskelighetsgrad, støtte for Playstation-trofeer og ekstra brett som skal være tilgjengelig for nedlasting kort tid etter spillet lanseres.

Disse ekstra brettene er spesielle utfordringsrom som finner sted utenfor selve historien i spillet. Her må du bruke alt det du lærte i Rapture til å komme deg ut av vriene situasjoner og komme deg trygt i mål. Take-Two skal demonstrere det første av disse rommene i Leipzig i løpet av uken.

Siste fra forsiden