Black Hawk Down: Team Sabre til PS2

Vivendi og Novalogic har kunngjort at skytespillet Black Hawk Down: Team Sabre kommer til PS2, med onlinespilling for opp til 32 spillere.

Team Sabre ble lansert som en ekspansjonspakke til Delta Force: Black Hawk Down på PC, og kommer nå til PS2 som et fullverdig spill. Her får vi to nye kampanjer, nye våpen, kommandoer og figurer, og i tillegg får vi flerspiller for opp til 32 spillere samtidig, i syv unike spilltyper. Som vanlig i denne serien følger vi de amerikanske spesialsoldatene i Delta Force (samt britiske SAS-soldater) på oppdrag rundt om i verden.

Den ene kampanjen foregår dypt inne i den søramerikanske jungelen, hvor oppdraget er å finne narkoselgere, mens den andre finner sted rundt oljefelter i Iran. Totalt kommer de to nye kampanjene med 11 enspilleroppdrag. Arsenalet er totalt på 24 forskjellige våpen, inkludert MK-23 SOCOM og L115A snikskytterrifle.

Flerspillerdelen inkluderer blant annet kooperativt spill, og støtter stemmekommunikasjon. Dessuten lagres statistikken din på en sentral server slik at du og andre kan se hvor godt du gjør det. Den amerikanske lanseringen av Black Hawk Down: Team Sabre vil finne sted i november, men det er ikke klart når spillet kommer til vår del av verden.

Siste fra forsiden