Black Hawk Down til PS2

Delta Force: Black Hawk Down fikk mye ros på PC. Nå vil Novalogic lansere en PS2-versjon av dette førstepersons-skytespillet.

Black Hawk Down er løst basert på filmen ved samme navn, som igjen var basert på virkelige hendelser i Somalia i 1993. PC-versjonen, som ble lansert i 2003, fikk mye god kritikk, blant annet her hos Gamer.no. Nå har Novalogic beslutet seg for å lansere spillet på PS2, og i og med at de selv ikke har særlig mye øvelse med å lage førstepersons-skytespill for konsoll, har de hyret inn britiske Rebellion for å gjøre jobben.

PS2-versjonen av Delta Force: Black Hawk Down vil bygge på PC-versjonen, men Rebellion vil designe den spesielt for PS2. I tillegg til en redesignet enspillerkampanje vil spillet komme med mye nytt på flerspillersiden, og Novalogic lover at det skal tillate opp til 32 spillere samtidig, noe som ikke akkurat er dårlig med tanke på det vi er vant med på Sony sin konsoll.

Mer spesifikk informasjon har vi ikke om Black Hawk Down for PS2 for øyeblikket. Ønsker du mer informasjon om PC-versjonen, kan du ta en titt på omtalen vår, ved å følge lenken nederst.

Siste fra forsiden