Black Ops 4: Blackout - Alcatraz

Black Ops 4 får helt nytt battle royale-kart med mer intense kamper

Alcatraz ankommer PlayStation 4 på tirsdag.

Battle royale-modusen til Call of Duty: Black Ops 4 får et stort tilskudd denne uken, i form av et helt nytt kart. Alcatraz – som kartet skal hete – kommer til PlayStation 4 allerede på tirsdag, mens PC- og Xbox One-spillere må vente en uke på sin tur.

Alcatraz skal by på mer intense battle royale-kamper.
Activision/YouTube

Som Activision og utvikler Treyarch forteller, og som du kan se i traileren over, byr Alcatraz på en litt annerledes spillestil enn det opprinnelige Blackout-kartet. Fengselsøya er nemlig ganske liten, og kampene skjer derfor oftere og på kloss hold.

I videoen får vi også et glimt av en gruppe vandøde, som tyder på at spillere også her får muligheten til å knerte noen zombier i håp om å sikre seg bedre våpen og utstyr.

Spill Blackout gratis i april

Ved siden av Alcatraz-kunngjøringen, vartet Activision også opp med en nyhet for alle som ikke eier Call of Duty: Black Ops 4. Utgiveren inviterer nemlig på en gratis måned – 2. til 30. april – med Blackout-modusen, hvor alle som vil får teste Call of Dutys battle royale-variant.

På PC koster det ingen ting å kaste seg ut i kampene, mens de på konsoll trenger enten PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap – avhengig av hvilken konsoll de spiller på. Alcatraz-kartet blir også tilgjengelig som del av gratismåneden, men de på PC og Xbox One må altså vente en uke før de får tilgang.

Vi likte Black Ops 4 ganske godt da det først kom ut.
Les vår anmeldelse av både Blackout og de øvrige modusene her »

Siste fra forsiden