Call of Duty med ny battle royale-modus

Midlertidig Black Ops 4-modus gir battle royale en ny vri

Foreløpig kun tilgjengelig på PlayStation 4.

Activision

En fersk oppdatering er nå tilgjengelig for Call of Duty: Black Ops 4, og med den har Treyarch Studios sneket inn en fersk opplevelse til spillet. Battle royale-modusen Blackout har fått en midlertidig variant kalt Down But Not Out, som endrer konseptet ganske drastisk.

Down But Not Out er kun tilgjengelig i to uker.
Activision

Som navnet tilsier har spillere ikke lenger bare ett liv per kamp, og dersom du dør har du fortsatt sjansen til å vende tilbake. Hver gang en ny sirkel formes på kartet kan døde spillere sprette frem igjen, men bare dersom de har minst én levende lagkamerat igjen.

Det hele høres ganske kaotisk ut, spesielt når sirklene blir svært små mot slutten av kamper. Potensielt sett kan 20 spillere plutselig bli til 80 på et øyeblikk, som uten tvil vil skape ekstra spenning.

Down But Not Out er ute på PlayStation 4 nå og kan spilles frem til 30. januar. Hverken Treyarch eller Activision har sagt noe om andre plattformer, men basert på annet innhold som har kommet til spillet er det trolig at modusen vil dukke opp på PC og Xbox One om en uke.

Lanseringen av en ny Blackout-variant sammenfaller med en gratisprøve for battle royale-modusen, som er tilgjengelig for samtlige plattformer. Fra 17. til 24. januar kan spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One prøve Blackout helt gratis, kunngjorde Activision tidligere denne uken.

Akkurat nå kan du også prøve nyversjonen til Resident Evil 2.
Demoen lar deg prøve spillet i 30 minutter, men ikke mer »

Siste fra forsiden