Nå kan du betale for kosmetiske gjenstander i Call of Duty: Black Ops 4

Activision ruller ut mikrotransaksjoner og PC-oppdatering for skytespillet.

Activision

Dagen etter at EA trakk sløret av mikrotransaksjonene som kommer til Battlefield V, har Activision begynt å rulle ut sin egen «premiumvaluta» i Call of Duty: Black Ops 4. Såkalte COD Points – som spillere kan kjøpe for ekte penger – er nå tilgjengelige på PlayStation 4, og vil etter planen komme til andre plattformer i løpet av neste uke.

Nå har også Call of Duty: Black Ops 4 fått mikrotransaksjoner.
Activision

Med COD Points kan spillere låse opp nye kosmetiske gjenstander i spillets Black Market-butikk, inkludert nye antrekk for figurer eller ulike malingstrøk for våpen. Dette kan også gjøres gjennom vanlig spilling, men de som åpner lommeboken får raskere tilgang på flere ting.

I Zombies-modusen kan spillere bruke COD Points for å kjøpe Nebulium Plasma. Dette kan igjen brukes for å lage nye eliksirer, som gir diverse fordeler når du kjemper mot de endeløse bølgene med vandøde.

Balanseendringer på PC

Ved siden av mikrotransaksjonene har Treyarch sluppet en ny oppdatering for Black Ops 4 på PC. Oppdateringen er i stor grad den samme som kom til PlayStation 4 og Xbox One tidligere denne uken, med fokus på balansering av våpen og spesialister, samt opprydding av ulike feil.

Utvikleren lovet ellers ytterligere overhalinger av våpnene i PC-utgaven. Ifølge teamet har enkelte våpen ikke fungert på samme måte på PC som de gjør på konsoll, noe som vil justeres etter hvert. Hvilke våpen det er snakk om eller hvilke endringer som er underveis ville Treyarch ikke ut med.

Vi lot oss imponere av Call of Duty: Black Ops 4.
Les vår anmeldelse av skytespillet her »

Siste fra forsiden