Call of Duty: Black Ops 4-oppdatering bringer balanse til spillet

Justerer våpen og figurer i flerspillermodusen, svekker rustningene i Blackout.

Activision

Sent på tirsdag rullet Treyarch ut en ny oppdatering for Call of Duty: Black Ops 4, som blant annet skilter med en rekke balanseendringer til opplevelsen. Oppdateringen er foreløpig kun tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One, mens en PC-spesifikk variant vil ifølge utvikleren slippes snart.

Flerspillerendringer og nye moduser

Flerspillermodusen har fått en rekke små og store endringer.
Activision

De fleste og største endringene rammer Black Ops 4s tradisjonelle flerspillermodus. Treyarch har for eksempel justert «spawns» – altså når du dør og gjenoppstår i spillet – for å gjøre prosessen tryggere. Sjansen for å komme tilbake rett foran nesa på en fiende, for så å bli meid ned før du vet hva som skjer, skal nå være kraftig redusert.

I sin gjennomgang av oppdateringen, publisert på Reddit, sier utvikleren seg ganske fornøyd med våpnene i flerspillermodusen. Likevel har så godt som alle våpnene gjennomgått en overhaling i liten eller større grad, og Treyarch forteller blant annet at forskjellen mellom automatgevær og maskinpistoler utjevnes litt. Førstnevnte blir hakket svakere, mens maskinpistolene blir litt mer konkurransedyktige.

Videre bringer oppdateringen diverse endringer til spesialistene, spesielt knyttet til klassespesifikke våpen og gjenstander. For eksempel skal det nå være litt greiere å hamle opp med Ajaxs skjold, mens Recons evner ikke er like kraftige.

Av andre flerspillernyheter introduserer Treyarch tre nye moduser, inkludert Gun Game. Enkelte brett er også justert noe, og utstyr og perks vil oppføre seg litt annerledes. Du kan lese mer om endringene i utviklerens Reddit-post.

Blackout-rustninger svekkes

Treyarch jobber fortsatt med å finne en riktig balanse for rustningene i Blackout.
Activision

Rustningene i Blackout har vært mye omtalte siden modusen betatest, og utvikleren jobber fortsatt med å treffe en god balanse. Heretter vil rustningene absorbere litt mindre skade fra kuler som treffer sårbare kroppsdeler som hodet og overkroppen.

Ellers har oppdateringen fiklet litt med lydbildet, både for å rette opp i feil og slik at medspilleres fottrinn nå lager mindre lyd enn motspillernes. I tillegg er de resterende spesialistoppdragene åpnet, så spillere kan gjennomføre diverse utfordringer og låse opp de resterende figurene i Blackout-modusen.

Zombiemodusen påvirkes minst av den nye oppdateringen, og Treyarch nevner først og fremst at de som spiller på de tøffeste vanskelighetsgradene vil tjene flere erfaringspoeng enn tidligere. Ellers går det stort sett i opprydding av ulike feil som spillere har oppdaget med modusen.

Vi lot oss imponere av Call of Duty: Black Ops 4.
Les vår anmeldelse av skytespillet her »

Siste fra forsiden