Black Ops 4: Blackout-gratisprøve

Gratisprøve for Black Ops 4 gir deg én uke med battle royale-modusen

Etter suksessen til PUBG og Fortnite var det bare snakk om tid før de store skytespillseriene hev seg på battle royale-trenden. Call of Duty var først ut i oktober, og Blackout-modusen til Black Ops 4 fikk skryt for å by på en velpolert og intens opplevelse.

Blackout-modusen fikk en god mottakelse fra både fans og kritikere.
Gøran Solbakken/Gamer.no

Nå håper Activision at flere skal ta del i kampene, og i den forbindelse har utgiveren annonsert en prøveperiode for Blackout. Fra 17. til 24. januar kan spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One teste battle royale-modusen helt gratis.

Kunngjøringen er ganske vag på detaljer, og bortsett fra at du får fri tilgang på Blackout sier Activision ikke noe om rammene rundt. Hvorvidt du får beholde fremgangen din fra prøveperioden dersom du kjøper spillet er for eksempel uvisst.

Ny oppdatering

For de som eier Black Ops 4 er en ny oppdatering tilgjengelig nå for konsoller, og litt senere i uka for PC. Spillets 1.11-oppdatering justerer på modusene i flerspillerdelen, introduserer nye brett til kartrotasjonen og forbedrer på ytelse og opplevelsen generelt.

Ellers får zombiesmodusen ekstra oppmerksomhet i helgen, med den såkalte 115 Day-feiringen, hvor spillere sanker dobbelt så mange erfaringspoeng som vanlig. I Blackout-modusen skal det bli enda lettere å plukke opp gjenstander på bakken og fra beseirede spillere. Du kan lese mer om oppdateringen på Reddit.

Akkurat nå kan du også prøve nyversjonen til Resident Evil 2.
Demoen lar deg prøve spillet i 30 minutter, men ikke mer »

Siste fra forsiden