Call of Duty: Black Ops 4 endrer på battle royale-modusen
(Bilde: Activision)

Call of Duty: Black Ops 4 endrer på battle royale-modusen

Introduserer ny zombieutfordring og fjerner 9-bang-granaten.

For en uke siden rullet Treyarch ut flere justeringer til flerspillermodusen i Call of Duty: Black Ops 4. Nå er det battle royale-modusen Blackout som står for tur, og en oppdatering lansert på tirsdag implementerer en rekke endringer.

Store zombier og forsvunne granater

Blightfather introduserer et nytt zombieelement til Blackout. Bilde: Activision

Av de mer merkbare nyvinningene er introduksjonen av Blightfather. Det gigantiske beistet har tatt turen over fra spillets Zombie-modus, og frem til 13. november blir han å finne ved kirkegården sør for Asylum. Blightfather byr på en ekstra tøff utfordring, men ifølge Treyarch vil spillere som beseirer han bli rikelig belønnet.

Ellers er 9-bang fjernet fullstendig fra Blackout, til stor glede blant mange fans. Den innpåslitne granaten har ikke funnet sin plass i Blackout, og inntil utvikleren kommer frem til en løsning vil den forbli borte.

Samtlige maskinpistoler skal nå fungere litt bedre i Blackout, slik at de kan konkurrere med maskingevær over kortere avstander. Tyngre maskingevær som Titan, VKM 750 og Hades er også lettere å håndtere, i et forsøk på å overbevise flere spillere om å benytte seg av dem.

Ved siden av Blackout-endringene kommer oppdateringen også med noen mindre justeringer til flerspiller- og Zombies-modusene. Her går det stort sett i opprydding av feil, og dersom du vil kikke gjennom hva som er gjort kan du se gjennom utviklerens Reddit-post.

Lyst på en litt annen skytespillopplevelse?
Akkurat nå får du Destiny 2 helt gratis på PC »

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen