Call of Duty: Black Ops 4 endrer på battle royale-modusen

Introduserer ny zombieutfordring og fjerner 9-bang-granaten.

Activision

For en uke siden rullet Treyarch ut flere justeringer til flerspillermodusen i Call of Duty: Black Ops 4. Nå er det battle royale-modusen Blackout som står for tur, og en oppdatering lansert på tirsdag implementerer en rekke endringer.

Store zombier og forsvunne granater

Blightfather introduserer et nytt zombieelement til Blackout.
Activision

Av de mer merkbare nyvinningene er introduksjonen av Blightfather. Det gigantiske beistet har tatt turen over fra spillets Zombie-modus, og frem til 13. november blir han å finne ved kirkegården sør for Asylum. Blightfather byr på en ekstra tøff utfordring, men ifølge Treyarch vil spillere som beseirer han bli rikelig belønnet.

Ellers er 9-bang fjernet fullstendig fra Blackout, til stor glede blant mange fans. Den innpåslitne granaten har ikke funnet sin plass i Blackout, og inntil utvikleren kommer frem til en løsning vil den forbli borte.

Samtlige maskinpistoler skal nå fungere litt bedre i Blackout, slik at de kan konkurrere med maskingevær over kortere avstander. Tyngre maskingevær som Titan, VKM 750 og Hades er også lettere å håndtere, i et forsøk på å overbevise flere spillere om å benytte seg av dem.

Ved siden av Blackout-endringene kommer oppdateringen også med noen mindre justeringer til flerspiller- og Zombies-modusene. Her går det stort sett i opprydding av feil, og dersom du vil kikke gjennom hva som er gjort kan du se gjennom utviklerens Reddit-post.

Lyst på en litt annen skytespillopplevelse?
Akkurat nå får du Destiny 2 helt gratis på PC »

Siste fra forsiden