Black Ops med tekniske problemer

Tilsynelatende imponerende mottakelse til tross, alt er ikke slik det skal være i skytespillet.

Den kanskje største spillanseringen i år er i gang, og Call of Duty: Black Ops er i full gang med å okkupere internett-tilkoblinger verden over. Det har allerede blitt rapportert at over én million Xbox 360-spillere har prøvd seg på spillets omfattende flerspillermodus, og det går antakelig ikke dårligere med PC- og PS3-versjonene.

Dessverre er det ikke bare hyllest utvikler Treyarch har fått høre for sitt storspill. For det første er det relativt mange PC-spillere som har opplevd omfattende såkalt «lag» når de spiller flerspiller online. Dette skal visstnok ikke ha noe med de individuelle spillernes hardware å gjøre, og utviklerne vedkjenner seg problemet.

I tillegg har spillere allerede funnet juksemetoder, eller «glitcher» i spillet . En av de mest brukte lar uærlige spillere skyte og se gjennom en vegg som egentlig skal være ugjennomtrengelig og umulig å se gjennom.

Activision-mann Dan Amrich sier at bugs og lignende er uunngåelig med så store og populære spill, og ser ut til å erkjenne at problemer har oppstått. Han oppfordrer alle som oppdager feil og lignende i spillets kode til å kontakte utviklerne så direkte som mulig, gjerne gjennom spillets offisielle forum.

Les også:Ranet til seg Black Ops
Les også:Lager tidenes drøyeste samlerobjekt
Les også:Kan Black Ops overta flerspillertronen?


(Kilde: Computerandvideogames)

Siste fra forsiden