Lager tidenes drøyeste samlerobjekt

Lager tidenes drøyeste samlerobjekt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Opp gjennom årene har vi sett mange stilige og rare samlerutgaver og ekstrastæsj knyttet til større spillanseringer. Alt fra leketøy til t-skjorter og termoser har vært mulige å kjøpe for de med et litt sterkere forhold til spillene.

Activision drar det som vanlig hakket lengre med det kommende Call of Duty: Black Ops. I samarbeid med amerikanske Chrysler har spillgiganten nemlig annonsert en Black Ops-jeep, som er lik bilene som brukes som transportmiddel i spillet. En virkelig, kjørbar Jeep.

Call of Duty-jeepen.
Call of Duty-jeepen.

Bilen er en variant av Jeep Wrangler Rubicon. Den vil selvsagt prydes med klister og grafikk fra spillet, i tillegg til at den vil ha spesiallagde baklykter.

For de som ønsker å importere en av disse herlighetene er prisklassen også klar. Bilene kommer i et begrenset opplag, og vil koste mellom 30- og 33 000 dollar i statene.

Så da gjenstår bare spørsmålet: Er du fan nok?

Les også: Zombiene angriper i Call of Duty: Black Ops
Les også: Her er leketøyene
Les også: Black Ops får valutasystem


(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen