Zombiene angriper i Call of Duty: Black Ops

Zombiene angriper i Call of Duty: Black Ops

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Én av nyhetene vi ble servert i Treyarchs Call of Duty: World at War var den såkalte Zombie-modusen, hvor spillere enten alene eller sammen med opptil tre andre skulle overleve så mange bølger med zombier som mulig.

Nå er det endelig bekreftet at også Treyarchs innslag i serien, Call of Duty: Black Ops vil ha en variant av denne modusen. Dette ble først røpet av spillets offisielle strategiguide, hvor det loves at man vil få innsikt i hvordan man «slår tilbake den nådeløse Nazi-zombie-horden».

Nå har Treyarch selv gått ut med gladnyheten, og sjef Mark Lamia forteller attpåtil at zombiene har utviklet seg fra forrige gang. Om dette bare betyr at zombiene har blitt sterkere eller smartere sies ikke noe om, det Lamia sier er at de har hørt på feedback fra spillerne og brukt dette for å utvikle Zombie-modusen ytterligere.

Call of Duty: Black Ops slippes 9. november.

Les også: Black Ops får valutasystem
Les også: Bombebil i CoD: Black Ops
Les også: Store navn i Black Ops


(Kilde: CVG)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen