Black Ops får valutasystem

Black Ops får valutasystem

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Call of Duty: Black Ops er fortsatt to drøye måneder unna, men Activision fortsetter å lade opp til storlansering med detaljert informasjon om flerspillerdelen.

Gameinformer kan fortelle at erfaringspoeng-systemet fra Modern Warfare 2 er byttet ut til fordel for et valutasystem der man tjener penger på det meste man gjør i spillet. Pengene kan brukes til å låse opp nye våpen eller egenskaper.

Dermed slipper man å gå opp i nivå bare for å låse opp noe man ikke vil bruke. Isteden kan man selv bestemme hva man vil fokusere på.

Valutasystemet har også en annen interessant implikasjon – man kan nemlig gamble med ens hardt oppsparte penger. I egne veddemålskamper kjøper man seg inn og kjemper om å bli blant de tre høyest plasserte. De tre beste tjener penger, mens resten taper innsatsen sin.

Les også: Sniktitt: Call of Duty: Black Ops

Veddemålskampene kommer i fire ulike alle-mot-alle-varianter, blant annet en hvor man starter med kniv og en pistol med bare én kule. For hele oversikten over veddemålskampene, sjekk ut traileren nedenfor.Les også: Bombebil i CoD: Black Ops
Les også: Sniktitt: Rage

Kommentarer (26)

Forsiden akkurat nå

Til toppen