Black Ops får dedikerte servere

Black Ops får dedikerte servere

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det kan virke som om desperate fanbønner har blitt hørt, etter Treyarch annonserte at deres kommende tilskudd til Call of Duty-serien vil få tilbake dedikerte servere.

Da Call of Duty: Modern Warfare 2 ble klargjort for slipp oppstod det spetakkel rundt Infinity Wards avgjørelse om å kutte muligheten for dedikerte servere i spillet. Boikottgrupper ble opprettet og underskriftskampanjer startet. Nå kan det endelig se ut som om de gjorde en forandring.

– Jeg synes dedikerte servere fungerer utmerket. Jeg ser ingen grunn til ikke å bruke dem, fortalte Treyarch-toppsjefen Mark Lamia.

Samtidig kan det virke som om man ikke får fullstendig kontroll under serverutvalget, Treyarch skal nemlig prøve å kombinere dedikerte servere og det eksisterende konsollsystemet hvor man hopper rett inn i en lobby.

– Vi jobber veldig hardt med å prøve å kombinere de to tingene, så folk kan kjøre dedikerte servere men samtidig delta i fellesskapet konsollspillere har gleden av.

Call of Duty: Black Ops blir sluppet 9. november til PC, Xbox 360, Playstation 3 og Wii.

Toppbildet er hentet fra Call of Duty: Modern Warfare 2.

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen