Nytt Championship Manager i høst

Bli fotballsjef

Eidos managerserie er snart tilbake.

Championship Manager er en serie fotballmanagersimulatorer som har holdt det gående siden tidlig på 90-tallet, selv om den originale utvikleren for lengst har hoppet av. Årets utgave har hatt en lang utviklingsperiode, men nå har utgiver Eidos og utvikler Beautiful Game Studios kunngjort at det blir septemberslipp for PC-utgaven av Championship Manager 2010.

Som i alle andre managerspill er det opp til deg å velge et lag å føre til storhet og rikdom. Dette gjør du ved å kjøpe og selge spillere, trene dem opp og avgjøre spillerposisjoner og taktikk. Årets utgave får en ny 3D-motor med over 500 animasjoner for spillerne, samt muligheten til sette sammen dine egne unike frispark og cornere.

Den største nyheten er muligheten til å laste ned nye spillerstatistikker gjennom CM Season Live. Dermed får du kontroll over favorittklubben din slik den er i virkeligheten, gitt at den stammer fra en av de ti europeiske landene som dekkes. Tilsammen dekkes 49 europeiske ligaer og konkurranser av CM Season Live, komplett med de siste skadene og overføringene.

Interesserte spillere må betale for CM Season Live, men det er foreløpig ikke oppgitt hvor mye det kommer til å koste.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden