Planet Coaster: Ghostbusters

Bli med Ghostbusters-gjengen på fornøyelsespark i Planet Coasters neste utvidelse

Frontier Developments dro denne uken sløret av Planet Coaster: Ghostbusters, en kommende utvidelse til utviklerens populære fornøyelsesparksimulator.

Les også: Den nye kongen av fornøyelsesparken »

Planet Coaster: Ghostbusters kommer snart til PC.
Frontier Developments

Som navnet tilsier introduserer utvidelsen en rekke elementer fra den klassiske åttitallsfilmen, med en historiedrevet kampanje, nye attraksjoner og gjesteopptredener fra blant annet Dan Aykroyd.

Hvem skal du ringe?

I Planet Coaster: Ghostbusters får du legge ut på en ny kampanje, som tilsynelatende dreier seg om å bekjempe spøkelser som dukker opp i parken din. Utvikleren lover gjensyn med ikoniske skapninger som Slimer og Stay Puft Marshmallow-mannen, samt stemmeskuespill fra noen av filmens opprinnelige figurer.

Med som guide og rådgiver er selveste Dan Aykroyd, i rollen som Raymond Stantz. Ghostbusters-antagonisten Walter Peck er også med, og blir igjen spilt av William Atherton.

I tillegg til kampanjen skilter utvidelsen med en rekke nye attraksjoner og funksjoner, samt figurer, gjenstander og omgivelser kjent fra filmen. Frontier frister blant annet med en interaktiv karusell, kalt The Ghostbusters Experience, der spillere får innta rollen som en spøkelsesjeger.

Når vi kan forvente Planet Coaster: Ghostbusters er foreløpig ikke sikkert. Frontier har ikke gitt oss noen offisiell slippdato, og forteller kun at pakken kommer «snart» til Steam.

Frontier har flere simulatorprosjekter på gang.
Dyrehagespillet Planet Zoo kommer til høsten »

Siste fra forsiden