Planet Coaster-oppdatering introduserer flere attraksjoner og kriminalitet

Berg- og dalbanespillet utvides neste måned.

Frontier Developments

Frontier Developments avduket mandag den neste, store oppdateringen for berg- og dalbanespillet Planet Coaster. I en pressemelding fortalte utvikleren at oppdateringen vil lanseres den 11. april, og alle som eier spillet får laste den ned helt gratis.

Planet Coasters neste oppdatering introduserer mye nytt til fornøyelsesparkene.
Frontier Developments

Med oppdateringen får spillere en rekke nye attraksjoner å utsmykke fornøyelsesparkene sine med. Blant annet inkluderes tre nye berg- og dalbaner og en gokart-bane, samt flere karuseller og pariserhjul.

Frontier introduserer også kriminalitet til spillet, slik at man får enda en ting å passe på. Lommetyver og vandaler setter en rask stopper for moroa, og når det skjer går det også nedover med inntektene.

Som mottiltak kan man ansette sikkerhetsvakter og installere kameraer, som passer på at både gjester og lommebøker holder seg trygge.

Imponerende berg- og dalbanespill

Planet Coaster ble utviklet av Elite: Dangerous-skaper Frontier, som har lang erfaring med fornøyelsesparkspill. Tidligere har studioet gitt oss blant annet Zoo Tycoon, Thrillville og RollerCoaster Tycoon 3, og med Planet Coaster var målet å «gjenopplive en død sjanger».

Spillet ble lansert mot slutten av 2016, til mye positiv omtale fra både spillere og kritikere. Av oss fikk spillet åtte av ti, og vår anmelder kalte det et av de beste berg- og dalbanespillene noensinne:

– Det er utrolig mye å finne på, og hver eneste gjennomspilling byr på nye scenarioer og hendelser – for ikke å snakke om den fantastiske modifikasjonsstøtten spillet allerede har. De fargerike visuelle effektene er vakre, og står i stil med spillets mål om å skape så mye glede som mulig, skrev Andreas Bjørnbekk.

I fjor fikk Fallout 4 en egen fornøyelsespark.
Les vår anmeldelse av Nuka-World-utvidelsen »

Siste fra forsiden