Bli med Killzone 2 på togtur

Sony har avslørt detaljer for den kommende nedlastbare utvidelsen.

Killzone 2 var for mange inntil lansering den høyst avventede tittelen til Playstation 3. Spillet skuffet ikke, og ble jevnt over svært godt mottatt, noe som reflekteres i rapporter om gode salgstall.

Spillet har høstet spesielt mye ros for spillets gode flerspillerdel, og det strømmer stadig til nye soldater i rekkene hos Helghast og ISA. Det er derfor ikke særlig overraskende at det nå er annonsert en såkalt DLC-pakke, eller nedlastbar utvidelse på norsk, til spillet.

Pakken, som har fått navnet "Steel & Titanium" vil inneholde to nye brett, Wasteland Bullet og Vekta Cruiser. Førstnevnte vil foregå på et tog i bevegelse, ergo vil spillere måtte passe seg både for motspillernes kuler og objekter toget møter på. Sistnevnte vil som navnet tilsier, foregå ombord på en såkalt Crusier - et romskip. Selv om dette brettet i teorien vil være mindre farlig enn toget, vil man her måtte være ekstra varsom for fiender som gjemmer seg i trange rom og korridorer.

Det har tidligere blitt antydet at pakken ville bli gratis, men Sony har nå avkreftet dette - uten å ville si hva prisen vil bli. Det ble derimot hintet mot en lansering av pakken mot slutten av denne måneden.

(Kilde: tweakers.net)

Siste fra forsiden