Bli med Lara Croft på et nytt, egyptisk eventyr

Kritikerroste Lara Croft and the Guardian of Light får oppfølger.

Samtidig som annonseringen av et nytt Tomb Raider avslørte Crystal Dynamics og Square Enix at enda et nytt eventyr med den britiske stjernearkeologen Lara Croft er under utvikling.

Lara Croft and the Temple of Osiris er oppfølgeren til kritikerroste Lara Croft and the Guardian of Light, der Lara måtte hjelpe krigeren Totec med å stoppe den onde ånden Xolotl. I oppfølgeren er oppsettet ganske likt, men med utvidet samarbeidspilling for opptil fire spillere.

Under ørkensolen

Eventyret bringer denne gangen Lara tilbake til Egypt, men hun er ikke alene. Sammen med arkeologirival Carter Bell og de egyptiske gudene Horus og Isis må hun forsøke å stoppe den onde Set før han kan slavebinde menneskeheten. Hvis de klarer å raske med seg litt gull og edelstener i samme slenger er det bare en bonus.

De fire har sine individuelle styrker og svakheter som gjør at de må samarbeide for å forsere de ulike fellene og gåtene som venter dem. Spillets annonseringstrailer, som du finner nederst i saken, viser frem de forskjellige måtene spillerne kan hjelpe hverandre på ferden.

Spillet lanseres til Windows, PlayStation 4 og Xbox One, men lanseringsdato er foreløpig ukjent. Hvis du ikke klarer å vente på Laras neste eventyr er Lara Croft and the Guardian of Light absolutt verdt en titt.

Siste fra forsiden