Bli spillfigur i Guitar Hero IV

Flink på luftgitar?

Nå har du sjansen til å ta Guitar Hero-fantasiene et skritt videre.

Guitar Hero har latt mange leve ut sine rockestjernefantasier foran TV-skjermen. Godt voksne mennesker har frivillig stått og trykket på en liten plastgitar i andres nærvær. Denne godlynte viljen til å dumme seg ut i rockens tjeneste kan nå skaffe en entusiastisk gitarist evig liv som spillfigur.

Foto fra en audition i USA, hvor en av deltakerne forsøker seg på etterligning av Slash fra Guns n' Roses.

I anledning utviklingen av Guitar Hero IV er det utlyst en konkurranse hvor førstepremien er å bli en av de nye figurene i spillet. Konkurransen ser etter en ihuga Guitar Hero-fan som er villig til å vise hele verden sin rockesjel.

På nettstedet releaseyourrockstar.com kan du nå laste opp videoer av deg selv hvor du rocker det du er kar om. Musikalsk talent er på ingen måte påkrevd og «instrumentet» kan være alt fra en Gitar Hero-gitar til luftgitar eller en hendig avlang gjenstand. Hvis dette høres interessant ut er det bare å sette på en passende låt, la kamera gå og vis hele verden hvordan du rocker brødfjøla.

Deltagernes mål er å overbevise dommerne om at de har rock i sjela og kan mime rockestjerne med de beste. I dommerpanelet sitter selveste Lemmy Kilmister fra Motörhead, noe som forhåpentligvis ikke virker avskrekkende på deltageren.

Om du ikke kommer på førsteplass lover nettstedet likevel massevis av premier til gode liksomgitarister. Andre plassen er et møte med det irske bandet The Answer i USA og et besøk i studio når de spiller inn sin neste plate. Mindre heldige vinnere kan sikre seg iPod-er, Xbox 360-er, jakker og Guitar Hero IV-spill.

Konkurransen er åpen for alle, uavhengig av alder, men er du under atten trenger du foresattes velsignelse. Husk også at det er en viss risiko for at du dummer deg ut overfor allverdens Internettbrukere.

Siste frist for bidrag som kan vinne førstepremien er 11. april. Er du mer sulten på de andre premiene er siste frist 13. juni.

Siste fra forsiden