Killzone 3 offisielt avduket

Blir det bedre denne gangen?

Helghast slår tilbake i det tredje Killzone-spillet.

Vi har lenge hatt mistanke om at et tredje Killzone-spill er på vei til PS3, og i helgen ble spillet offisielt kunngjort. I Killzone 3 fortsetter krigen mot Helghast-styrkene, som selvsagt fortsetter å komme sterkt tilbake, på tross av sine stadige tap.

Snømiljøer er populære for tiden.

Slemmingen fra det forrige spillet er kanskje død, men før han trakk sitt siste sukk fikk han ordnet en liten avskjedsgave, i form av en atombombe detonert i Helghast-hovedstaden Phyruss. Det å sprenge sin egen hovedstad til himmels høres ikke ut som noe sjakktrekk, men størsteparten av ISAs invasjonsstyrke var samlet i byen.

Sev og Rico fra det forrige spillet er to av de få overlevende ISA-soldatene, og nå er de omringet av fiender på alle kanter. Pressemeldingen lover oss "Davids kamp mot Goliat, men hvor Goliat har tusenvis av soldater og massevis av atombomber".

Guerilla Games gir oss nye kjøretøyer, massevis av nye våpen og et brutalt nærkampsystem. Dette kommer godt med, for nivåene i Killzone 3 skal være opp til ti ganger så store som dem vi fant i det forrige spillet, og du må blant annet navigere deg gjennom giftige ødemarker, dødelige jungler, bitre arktiske miljøer og til og med verdensrommet. Hvert miljø skal levere sine egne unike utfordringer som må mestres.

Som vanlig kan vi forvente massevis av eksplosiv action hvor det skjer mye både i bakgrunnen og forgrunnen. Denne gangen loves vi også støtte for Stereoskopisk 3D.

Du kan selv lese pressemeldingen hos Videogaming 247. Det er ikke oppgitt noen utgivelsesdato for spillet.

Siste fra forsiden