Blir dette den nye folkesporten?

Rocket Leage byr på fotball med akrobatiske rakettbiler.

Psyonix

Husker du Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars for PlayStation 3? Hvis svaret er nei, så er kanskje ikke det så rart med tanke på hvor mange spill som dukker opp hvert år. Men spillet fikk visstnok mange tilhengere, og nå får det også en oppfølger.

Rakettfotball

I fremtiden vil fotball hete hjulball her i Norge. Det vil også finnes noe som heter amerikansk hjulball, men der bruker man beltevogner.

Oppfølgeren har fått det langt mer fornuftige navnet Rocket League, og setter deg nok en gang bak rattet på en rakettutstyrt bil som må spille en form for fotball i store, futuristiske arenaer. Moroa foregår like mye i lufta som på bakken, med akrobatiske hopp i jakt på ballen.

Nyheter denne gangen inkluderer en sesongmodus for enspiller, lokal og nettbasert flerspiller med delt skjerm, muligheten til å skreddersy bilene dine, samt et omfattende redigeringsverktøy for opptak fra spillet og kraftig forbedret grafikk.

Lanseringen vil finne sted til våren, spillet kommer til både PlayStation 4 og Windows. I markedsføringen kan det riktignok se ut som sistnevnte versjon er glemt, men PlayStation 4-fokuset handler nok mest om å tiltrekke seg den internasjonale spillpressens oppmerksomhet.

Hvis du foretrekker spill rakettutstyrte biler brukes til noe litt mer tradisjonelt kan kanskje racingspillet Distance være av interesse. Det lanseres straks.

Siste fra forsiden