Blizzard-sjef roser Activision-Kotick

Mike Morhaime mener mektige Bobby Kotick ikke fortjener medfarten han har fått.

Det har virkelig stormet rundt sjefen for verdens største utgiver, Activision Blizzard, de siste årene. Bobby Kotick har vist en egen evne til å skape kontroverser, og de fleste kjenner jo konflikten med de avgåtte toppene i Infinity Ward.

Diablo III

Sjefen for World of Warcraft-skaper Blizzard har imidlertid en litt annen oppfatning av Kotick enn folk flest.

– Jeg har nok en fordel, fordi jeg kjenner Bobby personlig og vi har lange og dype samtaler. Dermed er ikke mitt synspunkt basert på små sitater som er tatt ut av sammenheng, sier Blizzard-president Mike Morhaime til MCV.

Og han fortsetter:

– Blizzard har et fantastisk forhold til Bobby. Jeg synes ikke det bildet mange har fått av ham stemmer overens med virkeligheten.

Morhaime kunne også slå i bordet med at Blizzard har beholdt en total kreativ uavhengighet etter sammenslåingen med Activision i 2008.

– Vi ville ikke gått inn for den avtalen om vi ikke trodde Bobby og Activision forsto hvor spesielle Blizzard er og ikke støttet våre verdier, avslutter Morhaime.

Neste spill fra Blizzard er actionrollespillet Diablo III. Det har ikke fått noen dato, men vi håper å se PC-spillet i løpet av 2011.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden