Bloodborne Kart

Bloodborne Kart får ikke lov til å hete Bloodborne Kart

Sony setter ned foten.

TLDR

  • Racingspillet Bloodborne Kart er nødt til å bytte navn på grunn av press fra Sony, som eier rettighetene til Bloodborne.
  • Utvikleren må fjerne alt som har med Bloodborne å gjøre, og som et resultat blir den planlagte lanseringen denne uka utsatt.
  • Når spillet relanseres, vil det se annerledes ut, med spillbare figurer som The Doll, Eileen the Crow og Gehrman sannsynligvis fjernet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Bloodborne Kart, et racingspill inspirert av Bloodborne og Mario Kart, har blitt nødt til å bytte navn. Det kommer etter press fra Sony, forteller spillets utvikler.

I en melding på X (tidligere Twitter) forklarer Lilith Walther at Bloodborne-utgiveren tok kontakt forrige uke. Som resultat må utvikleren endre navnet og fjerne alt som har med Bloodborne å gjøre.

Ifølge Walther var dette noe teamet hadde forventet. Endringen vil imidlertid ta tid, og den planlagte lanseringen denne uka blir det derfor ikke noe av. Spillet skal fortsatt ut, men akkurat når det blir er foreløpig uklart.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Slik skulle Bloodborne Kart bli.

– Som jeg har sagt i flere intervjuer jobbet vi alle ut ifra forventingen om at dette ville skje, slik at vi heller kunne bli positivt overrasket dersom det ikke skjedde. Det skjedde, så nå skifter vi spor for å ordne opp i det. Jeg melder fra så snart som mulig når vi finner en ny slippdato.

Når spillet tidligere kjent som Bloodborne Kart vender tilbake vil det se annerledes ut enn det som er vist frem til nå. Akkurat hvilke forskjeller som kommer gjenstår å se, men etter alt å dømme må nok spillbare figurer som The Doll, Eileen the Crow og Gehrman bort.

LES OGSÅ: Palworld-sjefen avviser anklager om Pokémon-plagiat »

Siste fra forsiden