Bonusmateriale i kommende spill

Fight Night Round 2 til GameCube ser ut til å komme med Nintendo-klassikeren Super Punch-Out!!, og ryktene vil ha det til at Tekken 5 vil inneholde det første spillet i serien.

Det britiske nettstedet Eurogamer forteller at de har vært i kontakt med sikre kilder hos Nintendo, og at disse har røpet at Fight Night Round 2 til GameCube vil komme med det klassiske Nintendo-spillet Super Punch-Out!!. Dette spillet ble lansert til SNES i 1994, og er et merkelig, men avhengighetsskapende boksespill hvor handlingen sees fra øynene til bokseren din.

Spillet regnes av mange for å være et av tidenes beste spill til SNES-plattformen, men det gjenstå naturligvis å se hvor godt det har klart aldringsprosessen. Det finner vi forhåpentligvis ut når Fight Night Round 2 lanseres i mars.

Et annet spill som ser ut til å komme med spennende bonusmateriale for nostalgikere er Tekken 5. Rykter fra Japan vil nemlig ha det til at spillet kommer sammen med det første Tekken-spillet, for å feire seriens tiårsjubileum. Namco skal visstnok til og med vurdere å putte inn både Tekken 2 og 3 i samme pakke, noe som utvilsomt ville gjøre utgivelsen av Tekken 5 mer interessant for mange.

Det sies ikke noe om hvorvidt vestlige Tekken 5-kjøpere vil få ekstramateriale med på kjøpet, men vi håper naturligvis at Namco tilbyr de samme godene til oss som de (såfremt ryktene er sanne) vil tilby japanerne. Tekken 5 skal etter planen lanseres i mars i Japan, og en europeisk lansering vil sannsynligvis finne sted til sommeren.

Siste fra forsiden