Børster støvet av parslåssing i Tekken-serien

Tekken Tag Tournament 2 annonsert under TGS' årlige slåssespillturnering.

TOKYO (Gamer.no): Mens Gamers utsendte satt og koste seg i hall 8 på Makuhari Messe foran Tokyo Game Shows årlige slåssespillturnering, Tougeki Super Battle Opera, dukket Namco Bandais egen Katsuhiro Harada opp på scenen for å annonsere neste kapittel i Tekken-serien.

Spillets logo.

Tekken Tag Tournament 2 kommer eksklusivt til arkademaskniner, og er oppfølgeren til 2-mot-2-versjonen av Tekken-serien som ble lansert sammen med slippen av PlayStation 2 i 2000. Spillet kommer først sommeren 2011, og i utgangspunktet til japanske arkadehaller. Kjenner vi lusa på gangen dukker nok spillet opp på konsoller ikke så lenge etter.

Igjen er fokuset på lagarbeid, lik Marvel vs Capcom-slåsspillene, men Tekken-teamet jobber med å gjøre både kampene og arenaene det slåss på, langt mer dynamiske enn hva vi har sett fra Tekken-serien før.

Så langt er familiekløveret Asuka Kazama, Jin Kazama, Kazuya Mishima, og Leo fra Tekken 6 bekreftet som spillbare figurer i TTT2, mens traileren også viser glimt av sinnataggen Heihachi Mishima og akrobaten Lili.

Noen av de bekreftede slåsskjempene til TTT2.

Spillmotoren og slåsstilene minner veldig om fjorårets Tekken 6, men utvider imidlertid samarbeidsmulighetene fra det første Tekken Tag-spillet med spreke og fleksible kast.

– Det har gått ti år, sier Harada til publikum.

Og han utdyper:

– Tekken har videreutviklet og forandret seg, legger han til og blir møtt av brakjubel når traileren vises, noe du kan se i videoopptaket under, ca fra 2:10.

Elleville reaksjoner på TTT2-anonsering (Film/Foto: Cato Hagen/Gamer.no).

Siste fra forsiden