Bravely Second: End Layer har fått slippdato

Oppfølgeren til Square Enix-rollespillet som bergtok vår anmelder er snart her.

Square Enix

Nintendos europeiske divisjon har annonsert at Bravely Second: End Layer – oppfølgeren til det kritikerroste japanske rollespillet Bravely Default – kommer til Europa på Nintendo 3DS 26. februar.

Oppfølgeren tar sted to og et halvt år etter begivenhetene i det første spillet. Her får vi møte helten Tiz Arrior etter at han reddes av en kvinne kalt Magnolia Archfra som kommer fra månen. Et erketypisk japansk rollespilkonsept, med andre ord.

Bravely Second: End Layer satser mye på historien.

Det loves at man skal få utforske mer av landet Luxendarc. Som med forgjengeren er det turbaserte kamper a la de eldre Final Fantasy-spillene som står i fokus.

Skryt

Det første Bravely Default-spillet fikk mye skryt for sin håndtering av turbaserte kamper, med opp til 24 klasser som man kan velge mellom etter hvert som de låses opp. At man kan blande egenskaper fra hver klasse inn i andre klasser, åpner for en del spennende taktiske muligheter.

– Bravely Default er en sann perle av et spill. Det gir og gir, og slutter strengt tatt ikke med å gi før det hele er over. Det er svært lenge siden jeg har hatt så lett for å sitte i omlag 70 timer med et spill uten å på et tidspunkt bli lei og få lyst til å gjøre noe annet,skrev vår anmelder om det håndholdte rollespillet fra Square Enix i 2013.

Square Enix jobber også med flaggskipserien Final Fantasy.
Her er våre inntrykk av Final Fantasy XV etter demoen tidligere i år »

Siste fra forsiden