Brink har plutselig blitt gratis på Steam

Nå kan du gjenoppleve skytespillet fra 2011.

Bethesda

Skytespillet Brink, opprinnelig lansert i 2011, ble plutselig gratis på Steam denne uken. Hverken utvikler Splash Damage eller utgiver Bethesda har uttalt seg om bakrunnen for gratistilbudet, men inntil videre er det altså fritt frem.

Brink er gratis på Steam.
Bethesda

For å sikre deg et eksemplar trenger du kun besøke spillets Steam-side og trykke på den grønne knappen merket «Spill spillet». Etter du har installert Brink er det bare å hive deg inn i kampene.

Er du en som samler på ekstrainnhold kan du i tillegg plukke opp noen flere brett, egenskaper og våpen, samt to pakker med kosmetiske gjenstander for til sammen 32 kroner.

Blander en- og flerspiller

Handlingen i Brink er satt til den utopiske flytende byen «The Ark», der en voldsom borgerkrig preger hverdagen. To fraksjoner kjemper om kontroll over byen, og spillere kan velge hvilken side de ønsker å kjempe for.

Brink huskes riktignok neppe for sin historie, men heller for sin kombinerte en- og flerspillerdel, der kamper utkjempes enten med og mot andre spillere på nettet eller mot datastyrt motstand.

Resultatet var ifølge vår anmelder en blandet opplevelse, men med de riktige forutsetningene kan Brink levere god underholdning:

– Om man har en fast gjeng med venner å spille med, synes jeg Brink er helt fantastisk. Med god kommunikasjon er det en drøm å løse de ulike, varierte målene, og spillet føles mye mer givende enn det meste jeg har spilt i sjangeren. Om du er av typen som liker å hopper rett inn og vite hva du får, er dette på ingen måte spillet du trenger. Det er rett og slett for uforutsigbart, skrev Lasse Lervik i 2011.

Er du ute etter en mer nostalgisk skytespillopplevelse?
Det Quake-aktige spillet Dusk har fått slippdato »

Siste fra forsiden