Panorama UI ute av beta

Brukergrensesnittet Panorama er offisielt lansert til Counter-Strike: GO

Spillets nyeste oppdatering introduserer også enda en loot-kiste med hele fire nye kniver.

Valve

Etter flere uker med testing er det populære Counter-Strike: GO-brukergrensesnittet Panorama UI klart for å ta steget ut av betafasen. Spillets nyeste oppdatering – som ble lansert 2. august – ruller Panorama ut som standard for alle spillere, som betyr at CS:GO vil se ganske annerledes ut for de som ikke har vært borti Panorama før.

Slik ser CSGO ut med Panorama UI.
Valve

Det nye brukergrensesnittet byr på en haug med endringer til spillets utseende, inkludert for startskjermen og spillrammen under kamp. I tillegg viser minimapet nå kartet i henhold til hvilken etasje du befinner deg på.

I tillegg til dette er det en rekke feilrettinger som er gjort i Panorama, noe som vi garantert vil se i flere oppdateringer i tiden fremover.

For å gjøre overgangen litt enklere har Valve gjort det mulig å gå tilbake til det gamle brukergrensesnittet, selv om prosessen er litt krunglete for de som ikke er vant med å endre på innstillinger via Steam. Ved å gå til spillets «launch options» kan man manuelt legge til «-scaleform», som vil fjerne Panorama.

Ifølge CSGO-bloggen vil det kun være mulig å bytte tilbake i en midlertidig periode, men hvor lenge det er snakk om er uvisst.

Fire nye kniver

Slik ser de fire nye knivene ut, samt alle de forskjellige utseendene man kan få på de.
Valve

Ved siden av den offisielle Panorama-lanseringen får CSGO også en ny loot-kiste, kalt Horizon Case. Denne inneholder 17 nye skins til våpen – designet av spillere selv – og hele fire nye kniver. Det er første gang i spillets historie at Valve introduserer flere enn én kniv samtidig. Du kan se bilder av de ulike gjenstandene under artikkelteksten.

I selve spillet vil bomben nå lage en annen lyd dersom den plantes på bombeområde B. Molotov- og flammegranater vil også gjøre mer skade om de kastes på andre spillere, på linje med de øvrige granattypene i spillet.

Siste fra forsiden