Brukt NES med kjendisautografer til salgs

Nerdekjendiser har skriblet sine signaturer på en brukt NES som selges til inntekt for veldedighet.

Vi spillere er ganske svake for samleobjekter. At gamle konsoller og spill daglig går for tusenvis av kroner er bevis nok på dette. Nå kan du få fingra i en original NES, altså konsollen Nintendo Entertaintment System, dekket med kjendisautografer.

Kjendiser fra spill- og nerdeverdenen altså. Konsollen gikk rundgangen på årets PAX-messe, og ble signert av storheter som Penny Arcade-bakmennene Tycho og Gabe, Will Wheaton i tillegg til ansatte i respekterte Bioware, Twisted Pixel Games og mange flere.

Diamanten i autograf-samlingen er selvsagt John St. John, kjent for å ha lånt stemmen sin til en av tidenes mest legendariske spillkarakterer: Duke Nukem.

Du kan selv by på konsollen her. Ebay-auksjonen har i skrivende stund akkurat akkurat tippet over 200 dollar-grensen, så her gjelder det å følge med.

Sliter du med å rettferdiggjøre kjøpet av en såpass gammel konsoll så bør det nevnes at alle inntekter går til barnesykehuset Baystate i Springfield, USA. Så hvis det er for en god sak, hvorfor ikke?

Det må nevnes at selgeren i utgangspunktet bare sender til USA. Men man skal ikke se bort i fra at et stort nok bud vil overtale selgeren til å sende konsollen over dammen.

Les også:Apple tar innpå Nintendo
Les også:3DS-slippdato trolig lekket
Les også:Retromoro: Deilig, dyrt og dødt.


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden