Brutal action i WET

WET beskrives som en blanding av Stranglehold, Prince of Persia og Kill Bill.

Vivendi har røpet de første detaljene om WET, et tredjepersons actionspill der vi får rollen som den sexy actionheltinnen Rubi. IGN, som har sett spillet i aksjon, beskriver det som en blanding av Stranglehold, Prince of Persia og Kill Bill, og virker imponert over det de har fått se.

Rubi er like flink med sverd som hun er med maskingevær, og i tillegg er hun omtrent like spretten som en sirkusakrobat. Den øverste og nederste delen av kroppen hennes animeres uavhengig av hverandre, noe som for eksempel vil si at hun kan angripe fiender samtidig som hun hopper rundt, klatrer i stiger og så videre.

IGN beskriver WET som svært blodig, med massevis av brutal action. Vi kan også få tiden til å gå saktere, i ekte Max Payne-stil, slik at vi får bedre tid til å sikte (og følge med på kulene på vei mot målene sine).

Spillet er under utvikling for Xbox 360 og PlayStation 3, og skal lanseres en eller annen gang i neste år. I følge IGN er det bare omtrent ti prosent ferdigutviklet, så det kommer nok ikke før slutten av 2008.

Siste fra forsiden