Brütal Legend offisielt kunngjort

Vivendi og Double Fine har kunngjort Brütal Legend, det neste spillet fra populære Tim Schafer.

I forrige uke kom den offisielle kunngjøringen av Brütal Legend, det neste spillet fra utviklerne bak Psychonauts. Brütal Legend følger roadien Eddie Riggs (spilt av Jack Black), som blir sendt tilbake i tid. Her får han skape sin egen hær av demoner og dragstere, for å sende fortidens verden inn i metallalderen.

Se teaser for spillet

Vis større

Teaser: Brütal Legend

Stikkord:
  • action
  • spill
  • xbox 360
  • playstation 3
  • brütal legend


Denne metallalderen var en til nå ukjent tidsepoke, hvor man kunne grave V8-motorer opp av bakken, og kutte eksosrør fra store krom-trær.

For øyeblikket har vi ikke fått noen offisiell informasjon om selve gameplayet i spillet, men i følge ryktene kan vi se frem til et actionspill med elementer av sanntidsstrategi. I tillegg til Jack Black vil rockelegender som Ronnie James Dio, Motörheads Lemmy Kilmister og Judas Priest-mann Rob Halford låne stemmene sine til Brütal Legend.

Designer Tim Schafer og resten av teamet hos Double Fine forteller at de gleder seg til å kunne dele det de vet om denne tidsepoken med resten av samfunnet. I tillegg bruker Schafer anledningen til å vise fingeren til alle utgiverne som ikke ville ha noe med et tungrockspill å gjøre.

Lanseringen av Brütal Legend vil finne sted i løpet av 2008, og spillet kommer til PS3 og Xbox 360. For å finne ut mer om spillet kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden