Bungie får ikke avsløre nytt spill

Utgiver setter ned foten

I siste liten ble Bungie nektet å kunngjøre sitt nye spill, men Microsofts Mattrick avslører at de jobber med et nytt Halo-spill.

Den siste tiden har Bungie talt ned på sine egne nettsider til det som skulle være avdukingen av et helt nytt spill under årets E3-messe i Los Angeles. I natt norsk tid ble forsiden på nettstedet plutselig erstattet med et brev fra Bungie-president Harold Ryan.

Brevet sier at Bungie beklageligvis må skuffe fans som hadde sett frem til annonseringen, ettersom deres utgiver har satt ned foten for noen E3-lansering. Spillet forblir et hemmelig prosjekt enn så lenge.

Bilde fra Bungies siste spill, Halo 3.

E3-sagaen om Bungie stopper heller ikke der. Microsofts egen Don Mattrick kunne fortelle til MTVs blogg at Bungie jobber på et helt nytt Halo-spill.

Mattrick avkreftet at det dreier seg om Halo Wars (som utvikles av Ensemble Studios) eller Peter Jacksons Halo-prosjekt, og sa at det var noe helt annet, før samtaleemnet brått ble endret.

Det kan vel reises spørsmål med om det dreier seg om samme spill, men siden Bungie er et forholdsvis stort studio og har tidligere sagt at de ønsker å lage noe annet enn bare Halo, er det mulig at de på dette tidspunktet har to mystiske baller i luften.

Siste fra forsiden