Bungie lanserer gratisprøve for Destiny 2

Besøk to planeter og test evnene dine mot andre spillere.

Alle som enda ikke har kjøpt seg Destiny 2 får nå muligheten til å teste det helt gratis. Bungie og Activision kunngjorde denne uken en prøveversjon for det nettbaserte skytespillet, som blir tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Med gratisversjonen kan spillere oppleve en liten bit av Destiny 2.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Tilbudet trer i kraft 28. november. PC-spillere finner sin versjon i Battle.net-butikken, mens PlayStation 4- og Xbox One-eiere må lete i henholdsvis PlayStation- og Microsoft-butikken.

Destiny 2 Free Trial lar spillere besøke to områder i spillet – European Dead Zone og Titan – med fri tilgang på oppdrag, «loot» og andre utfordringer. I tillegg kan man hive seg inn i spiller-mot-spiller-modusen Crucible for å måle krefter mot andre spillere.

Fremgang er begrenset til erfaringsnivå syv, men de som kjøper fullversjonen får ta med seg alt de har gjort videre og fortsette akkurat der de slapp.

En ny fiende

Destiny 2 bygger videre på forgjengeren, med nye områder, nye figurer og en ny historie. Denne gangen er en ny pøbelgjeng, kalt The Red Legion, ute etter å skape trøbbel, og det er opp til spillere å gjenopprette fred og harmoni i galaksen.

Vår anmelder likte Destiny 2 godt da spillet ble lansert tidligere i år, og skrøt spesielt av hvor mye det er å gjøre i spillet:

– Det er nesten farlig hvor gode Bungie er til å få meg til å søke etter nye og bedre ting, og skytefølelsen forblir ekstremt god. Samtidig har de fylt på med aktiviteter på alle planetene, introdusert nye måter å skaffe seg deilig loot på og laget noen tilfredsstillende nye [sideoppdrag], skrev Andreas Bjørnbekk.

Snart kommer den første Destiny 2-utvidelsen.
Se traileren for Curse of Osiris her »

Siste fra forsiden