Bygg borger og drep drager

The Mighty Quest for Epic Loot er en av Ubisofts største «free to play»-satsninger.

PARIS (Gamer.no): Av spillene som ble annonsert under Ubisoft Digital Days var det få som fikk mer oppmerksomhet enn «free to play»-spillet The Mighty Quest for Epic Loot. Mye kan skyldes spillets noe uortodokse tittel, men også spillets konsept er av den spesielle sorten. Handlingen foregår i fantasi-universet Opulencia, hvor spillere fra hele verden møtes for å sette hverandres slott på prøve.

Det er nemlig som en av spillets tre helter, ridderen, trollmannen eller bueskytteren, at man i god gammeldags tårnforsvar-stil skal bygge sitt helt egne slott, og så godt som mulig hindre motstandere i å penetrere ditt forsvar. Man kan fritt dekorere sin festning med feller, dødelige våpen, blindveier og ikke minst monstre, før man inntar spillets andre fase som lar deg angripe andres slott.

The Mighty Quest for Epic Loot lover action, strategi og humor i en lett tilgjengelig pakke.

Her tar man da kontroll over sin utvalgte helt på Diablo-aktig vis, og det endelige målet er selvfølgelig gullkisten som venter i det innerste kammeret. Gull kan igjen brukes for å oppgradere sin egen borg med dødeligere monstre, bosser, etc.

Spillet er helt gratis, men «spillere vil ha mulighet til å framskynde sin utvikling og skreddersy sin opplevelse ved å kjøpe gjenstander i spillet» ifølge en pressemelding. Samtidig understreker utviklerne at de frastår fra en såkalt «pay-to-win»-markedsmodell.

The Mighty Quest for Epic Loot slippes til Windows tidlig i 2013. Vår reise til Ubisoft Digital Days ble betalt av Ubisoft.

Les også: Spartacus Legends blir gratisspill Les også: Ghost Recon Online utvides

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden