Meet Your Maker

Bygg din egen og innta andres dødslabyrint i den neste storsatsingen fra Dead by Daylight-skaperne

Behaviour Interactive, mest kjent for det asymmetriske skrekkspillet Dead by Daylight, er nå i gang med utviklingen av et nytt prosjekt, og tidligere denne uken dro de sløret av det lovende Meet Your Maker.

Her får hver spiller utlevert en uutforsket arena og en kilde fylt med uvurderlig genetisk materiale. Målet er å beskytte det genetiske materialet fra potensielle inntrengere som forsøker å stjele det, og for å få til dette er man nødt til å sette sammen sin helt egne dødslabyrint.

Klar for en ny labyrint.
Behaviour Interactive

Labyrinten kan bygges både opp mot himmelen og ned i jorden, og må fylles med intrikate feller og iltre monstre for å lykkes.

Avsløringstraileren (som du kan se over) viser hvordan de ulike mekanikkene kan kombineres for å skape unike utfordringer, mens et lengre dypdykk med utviklerne (under) viser hvordan byggingen fungerer i praksis.

Inntrengerne som skal stagges er ingen ringere enn andre spillere, og denne «raid»-modusen er Meet Your Makers andre halvdelen.

Her er målet å ta seg forbi feller og fiender for å nå kilden og stikke av med det genetiske materialet. Verktøyene man har til rådighet er nokså begrensede i denne delen av spillet, slik at man er nødt til å bruke list og kløkt for å forutse hindringer og utmanøvrere skaperen av hver labyrint.

Meet Your Maker forventes å komme til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Windows en gang i løpet av 2023. Du kan være med på å teste spillet fra og med den 23. august – mer info på spillets nettside.

En gjennomgang av Meet Your Maker.
En gjennomgang av Meet Your Maker.

Siste fra forsiden