Bygg dine egne romskip og send dem i kamp

I Gratuitous Space Battles 2 må du krysse fingrene mens romskipene dine kjemper.

Positech Games

Romstrategispillet Gratuitous Space Battles får en oppfølger senere i år. Spillet skal først og fremst lanseres for Windows, MacOS og Linux, og utvikler Positech Games har akkurat lagt ut en teaser-film.

Slipp skipene løs og kryss fingrene

Teaser-film fra det kommende spillet.

I likhet med forgjengeren er ikke Gratuitous Space Battles 2 noe typisk strategispill. I stedet for å lede en armada med romskip i kamp, er jobben din primært å designe dem, samt sette opp formasjoner og generelle ordre foran slagene.

Når du er ferdig, er det bare å slippe dem løs og håpe at forberedelsene holder. I selve slagene er du nemlig først og fremst en tilskuer.

Det kommende spillet skilter med en fullstendig ny spillmotor, og byr derfor på bedre grafikk og en rekke ny funksjonalitet. Tre nye typer skip inkluderes også, samt nyheter som at de minste skipene nå er avhengige av hangarskip for å bringe dem til slagmarken.

Positech sier at de har hørt på brukernes tilbakemeldinger fra originalspillet, og inviterer alle til å følge utviklingen videre på den offisielle bloggen.

Gratuitous Space Battles 2 er i bunn og grunn et todimensjonalt spill, men om treeren blir et 3D-spill vil det kanskje se litt ut som den imponerende Nitrous-demoen fra en stund tilbake.

Siste fra forsiden