Bygger spill-fornøyelsespark

Bygger spill-fornøyelsespark

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det var vel bare et spørsmål om tid vil kanskje mange si, men nå ser det altså ut til at verdens første fornøyelsespark med spill-tema er under planlegging.

Prosjektet heter Game Nation, og ideen bak er å gi spillere muligheten til å selv bli en del av en spillverden. Informasjonen er ennå ganske mangelfull, men ifølge hjemmesiden går konseptet i grove trekk ut på å kjempe seg gjennom en RPG-aktig verden med myter og legender. Man kan selv velge ut våpen og utstyr, og innsatsen din belønnes med poeng underveis.

I utgangspunktet høres det altså mer ut som en form for live-rollespill enn det man forbinder med en fornøyelsespark, men den som venter får se. Kanskje får vi mulighet til å peise avgårde i en ekte Mario-kart eller snike oss rundt i nanodrakt?

Ildsjelene bak prosjektet skal uansett bruke de neste 12 månedene til å finne et egnet sted å bygge parken, så ennå må du nok vente en stund med å kjøpe billetter.

Les også: Mass Effect blir film
Les også: Tar Uncharted-serien turen til Fredrikstad?
Les også: Sony vil ha egne Move-spill

Kommentarer (22)

Forsiden akkurat nå

Til toppen