Sony vil ha egne Move-spill

Sony vil ha egne Move-spill

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det ville nok ikke sjokkere noen som helst å påstå at Sonys kommende Move har en del til felles med Nintendo Wiis fjernkontroll. Antakelig har også utgivere innsett dette, og det virker som nok som en grei sak fra deres side å lempe en haug porter av Wii-spill over på Sonys egen bevegelsesplattform. Men dette vil Sony ikke ha noe av, sier PR-mann Rob Dyer.

Sony vil ifølge Dyer sørge for at Move-versjonene får ordentlig behandling: – Vi skal gjøre alt vi kan, kreve høyere oppløsning, trofé-støtte, eller gjøre at spillet bare er tilgjengelig online slik at du slipper å se det på en plate.

Dyer sier også at giganten ikke vil være redde for å nekte et spill utgivelse på konsollen, hvis kvalitetskravene ikke overholdes. De vil blant annet kreve at spillet er skreddersydd for Move og Playstation 3, det kreves at spillet tar i maskinens ulike funksjoner.

Vi dødelige vil få lov til å leke med Move i løpet av høsten.

Les også: Sony saksøkes for fjerning av funksjoner
Les også: Forbedret PS3 ute i det fri
Les også: Sony unnskylder seg


(Kilde: CvG)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen