Forbedret PS3 ute i det fri

Forbedret PS3 ute i det fri

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den nyeste utgaven av Sonys PS3 Slim (CECH-2100A) har tilsynelatende funnet veien ut på markedet uten at Sony selv har gjort noe nummer ut av det.

Konsollen har fått en overhaling av maskinvaren, noe som ifølge nettstedet Playstation University fører til rundt 15 prosent lavere strømforbruk enn den eksisterende Slim-modellen. Fra 2007 til i dag har Sony klart å senke strømforbruket fra rundt 190 til 80 watt ved spilling.

Temperaturene vil også synke, og det er grunn til å tro at maskinvaren blir mer stabil.

Endringene omfatter blant annet en ny RSX-grafikkbrikke som er konstruert med 40nm-teknikk, en ny kjøleløsning og ny strømforsyning. Totalt sett veier maskinen rundt 200 gram mindre enn sin forgjenger.

Trolig fører oppussingen til en lavere produksjonskostnad for Sony, som lenge har solgt konsollen sin med tap. Om vi skal tro Engadget er Sony omsider klare til å tjene penger på maskinvaren sin, nå som de har krympet både Cell- og RSX-brikkene.

Sony PlayStation 3 80 GB

Sony Playstation 3 Slim 120 GB

Sony Playstation 3 Slim 250 GB

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen