Morrowind - Stripes the Cat

Bygget inn familiens katt i Morrowind for å beskytte barna fra mudcrabs

NoUsernamesNotTaken/Nexusmods

I anledning 20-årsjubileet til The Elder Scrolls III: Morrowind arrangerer nettstedet Nexus Mods denne måneden en såkalt «Modathon» – en konkurranse om å lage den beste modifikasjonen til Bethesdas klassiske rollespill.

Kreative fans har så langt sendt inn over 120 bidrag, med alt fra nye bygninger og visuelle endringer til nyttige ting som kampegenskaper. En av de søteste modifikasjonene går imidlertid under navnet Stripes the Cat, som gir spillere en egen katt som medhjelper.

Slik fungerer Stripes the Cat.
Game Clips And Tips

Det er «NoUsernamesNotTaken» som står bak kreasjonen. Brukeren omtaler selv Stripes the Cat som en «modifikasjon for småbarn», og forklarer at den opprinnelig ble laget for å gjøre Morrowind til et litt tryggere sted for barna til «NoUsernamesNotTaken».

– Jeg lagde denne for barna mine da de var små. De likte å spille, men var kjemperedde for mudcrabs. Så jeg lage en medhjelper og beskytter for dem som var basert på familiens katt.

– Han var en herreløs katt som dukket opp en dag og fant seg til rette. Han fulgte etter oss hver gang vi gikk på tur med ungene eller med hunden. Hunden måtte være i bånd, men ikke Stripes. Han gikk trofast rett ved siden av oss overalt vi gikk. Så sånn sett er denne modifikasjonen realistisk.

Stripes the Cat kan lastes ned fra Nexus Mods, og krever at du allerede har modifikasjonen Emma's Companionable Cats installert. Akkurat som Emmas katter kan man gi Stripes enkle kommandoer, men «NoUsernamesNotTaken» har slengt inn sin egen vri på dette.

– Jeg la også inn trylleformler som du kan kaste på Stripes for å få ham til å følge etter deg, bli værende eller leke. Dette var mye mer moro og enklere for ungene mine. Formlene legges automatisk til når du nærmer deg katten.

(Via RockPaperShotgun)

LES VÅRT TILBAKEBLIKK: Skyrim er flott, Oblivion er bra, men Morrowind er som å komme hjem »

Siste fra forsiden