The Elder Scrolls III: Morrowind - gratis

Bethesda gir bort The Elder Scrolls III: Morrowind for å feire seriens 25-årsdag

Du har hele uken på å plukke opp et eksemplar.

Bethesda

For å feire The Elder Scrolls-serien 25. bursdag, bestemte Bethesda seg for å dele ut gratiseksemplarer av Morrowind til gud og hvermann. Opprinnelig var gavepakken kun tilgjengelig på selve bursdagen – 25. mars – men etter at enorm pågang kjørte utviklerens nettside i senk ble tilbudet forlenget ut søndag 31. mars.

For å sikre deg spillet må du først besøke Bethesda.net. Etter du har logget deg inn – eller opprettet en konto om du ikke har en – kan du løse inn koden «TES25TH-MORROWIND» (med bindestrek, uten sjevroner) for å få spillet.

Deretter kan du laste det ned via Bethesdas eget skrivebordsprogram, Bethesda Launcher.

25 år med Elder Scrolls

The Elder Scrolls-serien begynte sine dager med lanseringen av Arena i 1994. Spillet inviterte rollespillfans til å ta sin første tur til Tamriel, en verden som bare har vokst seg større og mer populær med årene.

Ved siden av Skyrim står Morrowind, det tredje spillet i serien, trolig som det mest populære Elder Scrolls-innslaget. Spillet fra 2002 dukker stadig opp på lister over beste spill gjennom tidene, og vår egen Øyvind Steinkopf Sund beskrev det som kanskje det viktigste rollespillet i nyere tid.

– Dette spillet har nemlig et helt spesielt preg, og en unik stemning ingen andre spill har gjenskapt siden. «Hjerte» og «sjel» er kvaliteter som det er vanskelig å definere i digital kunst, men Morrowind har definitivt mer enn nok av begge deler, skrev han i sitt tilbakeblikk.

Det neste Elder Scrolls-spillet er på vei.
Seriens sjette innslag kommer imidlertid neppe før neste konsollgenerasjon »

Siste fra forsiden