Call of Duty: Black Ops 4 begynner betatesting i august

Treyarch vil teste både standard flerspiller og battle royale-modusen Blackout.

Activision

Treyarch avduket denne uken de første detaljene rundt betatesting av Call of Duty: Black Ops 4. For å la spillere prøve så mye som mulig av spillet før lansering vil utvikleren holde to forskjellige tester – én for den tradisjonelle flerspillerdelen og én for battle royale-modusen Blackout.

Først til PlayStation 4

Datoer og klokkeslett for betatesting på PlayStation 4 og Xbox One.
Activision

Det hele begynner med lukket testing av flerspillerdelen i august, for alle som forhåndsbestiller Black Ops 4. PlayStation 4-spillere er de første som får slippe til, i en eksklusiv testrunde fra 3. til 6. august.

Den påfølgende helgen får Xbox One- og PC-spillere bli med – altså 10. til 13. august. Deretter må konsollspillerne ta seg en pause, mens PC-betaen åpner for absolutt alle som har lyst til å teste Black Ops 4 fra 11. til 13. august, enten du har forhåndsbestilt eller ikke.

PC-spillere får en åpen beta fra 11. august.
Activision

Flerspillertesten gir spillere tilgang på seks forskjellige brett, inkludert to som Treyarch ikke har vist frem tidligere. Deltakere får prøve seg frem med spillets nye klassesystem i de klassiske Call of Duty-modusene Team Deathmatch, Domination, Hardpoint og Search & Destroy, samt den nye modusen Control.

I september får fans sitt første møte med Treyarchs battle royale-variant. Utvikleren har så langt ikke gitt oss noen detaljer om Blackout-testen, men bekreftet at også her får PlayStation 4-spillere prøve seg før alle andre.

Lover godt

Call of Duty: Black Ops 4 ble først vist frem i mai, og mye av fokuset har vært på at spillet ikke får en tradisjonell enspillerkampanje. I stedet satser Treyarch på et tredelt flerspillertilbud, med battle royale, zombier og tradisjonelle flerspillerkamper.

Vi fikk prøve sistnevnte på årets E3-messe, og lot oss imponere av hva utvikleren har snekret sammen så langt.

– Call of Duty: Black Ops 4 skilter kanskje med flere store forandringer fra tidligere spill i serien, men ikke la det skremme deg bort. Treyarch leverer fortsatt flerspillerkamper som du kjenner dem, med solide tilpasningsmuligheter og en skytefølelse mange andre spill bare kan drømme om, skrev undertegnede.

På E3 fikk vi også snakke med sjefen for Black Ops 4.
– Enhver forandring i en så populær spillserie vil alltid være vanskelig »

Siste fra forsiden