Call of Duty: Infinite Warfare-betaen åpnes for alle PlayStation 4-spillere

Forhåndsbestilling er ikke lenger nødvendig.

Infinity Ward

Activision og Infinity Ward er i full gang med å gjøre alt klart for en ny runde med betatesting for Call of Duty: Infinite Warfare, etter at den første flerspillerbetaen ble avsluttet tidligere denne uken. Serverne åpnes igjen mellom 21. og 24. oktober, og denne gangen håper utvikleren å få med enda flere deltakere.

Åpent på PlayStation 4

Activision vil ha med flere deltagere i Call of Duty: Infinite Warfare-betaen.
Activision

Så langt har betaen kun vært tilgjengelig for de som har forhåndsbestilt Call of Duty: Infinite Warfare, men på sine nettsider melder Activision at dette ikke lenger er et krav på PlayStation 4. Allerede nå kan eiere av Sony-konsollen begynne å laste ned betaen fra PlayStation-butikken, slik at de er klare til å hive seg inn i kampene så snart startskuddet går på fredag kveld.

For Xbox One-spillere – som ikke var invitert til den første betaen – forblir kravene uforandret, og kun de som har forhåndsbestilt får være med på leken. Ingen testing av spillet er planlagt på PC.

Hva vi får prøve i den kommende betahelgen er foreløpig ikke bekreftet, men Infinity Ward lokker med noen overraskelser for alle som deltar. Trolig blir det noe på linje med den forrige betaen, som inkluderte flere forskjellige figurer, våpen og brett, og lot spillere sjekke ut et utvalg av flerspillermodusene som blir tilgjengelige i det endelige spillet.

Call of Duty: Infinite Warfare kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 4. november.

En nyversjon av Call of Duty 4: Modern Warfare er også på vei.
Vil du ha den er du imidlertid nødt til å kjøpe Call of Duty: Infinite Warfare »

Siste fra forsiden