Call of Duty: Infinite Warfare får to betahelger neste måned

PlayStation 4-eiere får prøve skytespillet først.

Activision

Activision har annonsert datoene for Call of Duty: Infinite Warfares to flerspilerbetaer, som skal avholdes neste måned. Den første testen varer fra 14. til 17. oktober, mens den neste holdes uken etter – 21. til 24. oktober.

Se traileren for Call of Duty: Infinite Warfares flerspiller. (Video: Activision)

Tilgang på betaene er forbeholdt de som forhåndsbestiller skytespillet, og deretter registrerer seg via Callofduty.com. Vurderer du å kjøpe Infinite Warfare tidlig for å spille betaen bør du imidlertid passe på hvilken plattform du velger, da dette bestemmer hvor mye tid du får til å teste spillet.

Som tidligere annonsert kommer betaen nemlig først til PlayStation 4, og den innledende testperioden blir utelukkende tilgjengelig på Sony-konsollen. Deretter får Xbox One-eiere slutte seg til kampene i den andre betaen, mens PC-spillere ikke er invitert i det hele tatt.

Activision har foreløpig ikke bekreftet hva spillere skal få bryne seg på i løpet av testfasene, men lover å kunngjøre dette i løpet av ukene som kommer.

Kamper i verdensrommet

I Call of Duty: Infinite Warfare forlater vi jorda.
Activision

Call of Duty: Infinite Warfare tar turen ut i verdensrommet, der vi blant annet skal få smake på storslåtte kamper i vektløs tilstand, action-fylte flysekvenser og en sømløs verden.

Bakgrunnshistorien i spillet er at jorda har blitt tømt for naturressurser, og menneskene er derfor avhengige av kolonier som er opprettet rundt omkring i solsystemet for å samle ressurser fra andre planeter og asteroider.

Disse koloniene er imidlertid attraktive for opprørergrupper, som søker å kontrollere dem. I rollen som piloten Nick Reyes må spillere sette en stopper for opprørerne og dermed sikre jordas fremtid.

Call of Duty: Infinite Warfare kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 4. november i år.

En nyversjon av Call of Duty 4: Modern Warfare er også på vei.
Vil du ha den er du imidlertid nødt til å kjøpe Call of Duty: Infinite Warfare »

Siste fra forsiden