Prøv Call of Duty: Infinite Warfare gratis på konsoll

Activision gir bort fem dager med skytespillet.

Har du enda ikke kjøpt Call of Duty: Infinite Warfare får du denne uken muligheten til å teste spillet gratis på konsoll. Det melder Activision på sine nettsider.

Flerspillerdelen står også på menyen i Call of Duty: Infinite Warfares prøveutgave.
Activision

Fra 15. til 20. desember kan spillere fritt laste ned en prøveutgave av skytespillet til Xbox One eller PlayStation 4, som gir tilgang på deler av enspillerkampanjen, flerspillerdelen og zombie-modusen. Nyversjonen av Call of Duty: Modern Warfare er ikke inkludert i gratistilbudet.

I kampanjen får du prøve Call of Duty: Infinite Warfares to første oppdrag, mens du i flerspiller- og zombie-modusene er begrenset til henholdsvis nivå 15 og nivå tre. All fremdriften du gjør under prøveperioden vil imidlertid videreføres dersom du går til innkjøp av spillets fullversjon.

Activision påpeker ellers at Xbox Live Gold-medlemskap er nødvendig for å delta i prøveperioden, mens PlayStation 4-eiere kun trenger Plus-abonnement for flerspillerdelen og zombie-modusen.

Haltende romeventyr

En tur ut i verdensrommet var ikke nok til å overbevise vår anmelder.
Activision

Call of Duty: Infinite Warfares historie utspiller seg langt inn i fremtiden og langt ut i verdensrommet, i en virkelighet der mennesker kriger om galaksens resterende naturressurser. I rollen som piloten Nick Reyes må spillere stanse den gale admiral Salen Kotch, som prøver å erobre hele universet.

Ifølge vår anmelder var den nye settingen likevel ikke nok til å redde det som bare ble mer av det samme fra en utgått serie. Likevel trakk han frem noen lyspunkter i sin omtale av spillet:

– Infinite Warfare er nok et av de beste Call of Duty-spillene i senere tid, med en kampanje som kan skilte med romkamper og spektakulære scener. Fortellingen er grunn og karakterene uinspirerte, men det er fortsatt vel verdt å spille kampanjen fra start til slutt, skrev Andreas Bjørnbekk.

Vi var langt mer imponert over Battlefield 1.
DICE-spillet fikk terningkast ni i vår anmeldelse »

Siste fra forsiden