Call of Duty klarer ikke å gi slipp på PlayStation 3 og Xbox 360

Black Ops III kommer til de snart 10 år gamle konsollene.

Spillet kommer neppe til å se slik ut på Xbox 360 og PlayStation 3.
Activision

Activision har onsdag bekreftet at de snekrer sammen versjoner av Call of Duty: Black Ops III til Xbox 360 og PlayStation 3. Wii U må for andre år på rad stå over skytespillserien.

Call of Duty: Black Ops III kommer ikke til å se slik ut på Xbox 360 og PlayStation 3.

Fra før av har høstens skytegigant meldt sin ankomst til Xbox One, PlayStation 4 og Windows. En hel del detaljer om hva som er nytt og annerledes ble også lagt frem i april.

Slik hovedregelen er for slike alternative versjoner, er det en annen utvikler som har fått oppgaven med å sørge for at de godt over 100 millionene som sitter på en av de to eldre konsollene får oppleve spillet. Mens hovedstudioet Treyarch står for den moderne varianten, er det Spider-Man-studioet Beenox og Mercenary Technology som står for Xbox 360- og PlayStation 3-versjonene.

Det blir forskjeller

Activision lover at versjonene til de to gamle konsollene skal by på mye av det samme. Kampanjedelen, flerspilerdelen og zombies-modusen er på plass.

Noen forskjeller – i tillegg til grafikken, selvfølgelig – kommer det likevel til å være.

Det nevnes for eksempel at kampanjemodusen på PlayStation 3 og Xbox 360 kommer til å by på samarbeid mellom to spillere, målt opp mot fire spillere på PlayStation 4 og Xbox One. Betatesten som kommer i forkant av lanseringen er også noe som er forbeholdt de som har lagt tusenlapper på bordet for en ny konsoll – og PC-gjengen, selvfølgelig.

Som med alt annet forventer vi å få høre mer om Call of Duty: Black Ops III i løpet av E3-messen neste uke.

Noen holder fremdeles på Call of Duty-fortiden.
Fansen vil ha Modern Warfare 2 til nye konsoller »

Siste fra forsiden