Cannon Fodder 3 på vei

Sensibles små soldater kriger igjen.

Russiske Game Factory Interactive har kunngjort at de jobber med det tredje spillet i den klassiske Cannon Fodder-serien. Cannon Fodder-spillene ble skapt av britiske Sensible Software, og var taktiske actionspill der du styrte en liten gruppe soldater sett ovenfra.

Originale Cannon Fodder. Bilde fra Good Old Games.

Cannon Fodder 3 følger i originalenes fotspor, men selv om handlingen sees fra fugleperspektiv er grafikken i 3D og vi får massevis av spesialeffekter.

Spillet omhandler militære grupperinger i Europa, Asia og Afrika, som har funnet ut at en verdensomspennende diktatorstat er veien å gå. Disse må du stoppe, koste hva det koste vil. Hjelpemidlet ditt er en liten hær av unge menn og kvinner, som er klare til å reise dø for saken din. Og dø vil de, naturligvis – spillet heter ikke Cannon Fodder uten grunn.

Utviklerne skryter blant annet av ødeleggbare miljøer og vann som skal oppføre seg på en realistisk måte. I tillegg vil oppdragene foregå i varierte omgivelser, inkludert det ytre rom.

Game Factory har ikke kommet med spesielt mye informasjon spillet sitt enda, og vi har heller ingen bilder. Men det er i alle fall under utvikling for PC og Xbox 360, og lages under lisens fra Codemasters (som eier restene av Sensible Software). Det er for øyeblikket ikke kunngjort noen planer for lansering i vesten, men vi håper selvsagt dette kommer etter hvert.

Det første Cannon Fodder-spillet kan forøvrig kjøpes fra Good Old Games.

Siste fra forsiden